Pustý hrad

22. Máj 2010

V poslednej dobe chodíme na Pustý hrad pomerne husto. Tentoraz výlet zorganizovali rodičia z našej školy. Počasie bolo objednané, takže hop sa-hor sa za históriou…. O tej nám síce nemal kto porozprávať, ale aspoň sme dostali letáčik. V nemčine. :-)

Razíme, razíme…

Po pusťáku sme ešte skočili do Bystrice. Pri pamätníku SNP sa aj tento rok konala akcia Rodičovské pexeso, kde mala svoj stánok aj Škola u Filipa.

Tieto dve detičky sme síce mali len nakrátko požičané, ale zlaté boli preukrutne… :-)

Vojenské lietadlo má úspech za každých okolností… :-) U Kubka. Ja som tentoraz ostal pomerne chladný, napriek horúčave, ktorá dnu bola.

Viac fotiek z Pustého hradu je v galérii na stránkach školy.



2 komentárov to “Pustý hrad”

  1. Dano Búlik says:

    Vždy si rád pozriem tvoje fotky, aby som sa inšpiroval. Pritom ma zaujme skoro všetko – kompozícia, námet, farby, kvalita spracovania (Karle, jak ty to děláš, já ti nevim). Dnes som bol trochu fotiť v múzeách (kým ma slečna komtesa nezrušila, že fotiť je striktne zakázané – asi sa urazila, že som nefotil ju). Zajtra si možno pôjdem zafotiť autokros a zvažujem, aká miera dažďa bude ešte pre fotografa a jeho techniku únosná, tak drž palce. Dnes som stretol aj iného maniaka (majiteľa Pentax K200), tiež postihnutého iným smerom – medzi dvomi dažďami vyrážal bicyklom do Španej).

    Daňo

  2. Dubak says:

    Dano, vdaka za pochvalu! Nebol ten maniak na bicykli Vlado? :-) Ja zase idem v blizkej dobe splavovat a kedze by som rad nejake adrenalinove zabery a zaroven som namornik-amater, rozmyslam aku mieru potopenia fotak znesie… :-) Rozmyslal som obalit ho do takeho igelitu, co sa s tym balia salaty a ine potraviny. V mojom plane dalej figuruje izolepa v hojnom mnozstve. Pohlad do hladacika a na displej by som ozelel, takisto sa asi vykaslem na zoom a tu hrbu tlacidiel proste nebudem pouzivat… Drz palce!

Pridať komentár