Pustý hrad

24. Apríl 2010



3 komentárov to “Pustý hrad”

  1. Peter Azor says:

    parada. uz sa to zelenie trochu viac ako pred dvoma tyzdnami.

  2. Igor Koller says:

    Prave som sa vratil z Kalamarky a hlavne z Melichovky, kde sa snazime vybavit moznost lezenia po mnohych rokoch nezmyselneho zakazu a devastacie tejto nadhernej skaly. Klikol som na jamesacky web, co noveho, klikol som na Zlate Moravce. Fotky – neskutocne, neviem sa ani jasne vyjadrit, take nieco som uz davno nevidel. Dakujem, bol to zazitok, fantasticke. Musel som sa preklikat na Tvoj web. Tak pisem do posledneho prispevku. Istotne sa musime nejako poznat, lezenie, Kalamarka, Zvolen… Snad zajtra na Jamese objavim nejaky kontakt, ak nie, budem rad, ak sa ozves. Nieco taketo pekne som uz davno nezazil, vdaka. Igor

  3. Ahoj Igor, tak ako teba potesili fotky, tak mne urobil radost tvoj komentar. Dakujem! Som rad, ze sa duch akcie a atmosfera, ktoru sa snazim do zaberov vkladat, prenasa aj dalej ku vam – pozeracom. A spatna vazbe, ktoru som dostal od teba a dostavam od inych ludi je naozaj povzbudzujuca a velmi si ju vazim.
    Aj ked dceru Hanku zacalo lezenie bavit, ja sam neleziem a donedavna som sa teda ani nezucastnoval na akciach, kde by sme sa stretli. Ja ta vsak poznam z videnia, napr. sme boli na poslednom minulorocnom kole v Modre. Ak sa stretneme na nejakych pretekoch alebo na Kalamarke, urcite sa prihovorim… :-)

Pridať komentár