Tak sme to nakoniec predsalen zvládli. Začali sme v novembri 2009, pokračovali v marci a ešte aj neskôr, či už v škole alebo aj doma. Kúsok sem, kúsok tam a celý básničkový klip sa dočkal premiéry na slávnostnom odovzdávaní vysvedčení 29.6.2010. Okrem úžasných hercov a animátorov – štvrtákov zo Školy u Filipa (pardón, skoro už piatakov), patrí čestné uznanie Mirke, ktorá celý projekt vymyslela a navrhla aj väčšinu scén.

Už nezdržiavam. A zapnite si HD kvalitu (stačí 720p).

A ešte samozrejme bonus. Takto vyzeral prvý deň natáčania:



3 komentárov to “Štvrtácka báseň! Dokončená!!!”

  1. jaro says:

    vynikajuce Martin!! klobuk dole za vydrz, decka verim, ze mali kopec srandy! vyber hudby tiez vyborny.

  2. Bubelaj says:

    Som z toho skoro nadšený, aj keď nerád používam veľké slová. Má to myšlienku, spád, správnu dĺžku, vynikajúci strih. Čas animácie si radšej netrúfam odhadnúť. Vyzerá to, ako keby si mal za sebou niekoľko rokov animovano-hranej tvorby. Bol som na jednej prehliadke amatérskej video tvorby, myslím, že by si zabodoval. Tiež by ma zaujímalo, koľko času ste venovali scenáru. Teším sa na ďalšie kúsky.

  3. […] Štvrtácku báseň – filmové dielko bývalých štvrtákov zo Školy u Filipa – sme pred časom prihlásili do medzinárodnej súťaže neprofesionálnych filmov Tatranský kamzík. 15. a 16. 10. súťaž prebehla a… >>>  1.cena detskej poroty a navyše aj cena diváka!!!  <<< …sú naše!    :-) Počas súťaže prebiehal workshop pre začínajúcich filmárov, ktorého sme sa zúčastnili a 2 veľlmikrátkometrážne animáky vyrobili (a jeden dlhometrážny natočili a nezostrihali). […]

Pridať komentár