4 komentárov to “Lezenie na Kalamárke s Bobom a Barborkou”

  1. Peter Azor says:

    Haha ten strom medzi Murikom a Hasulou (dufam ze si dobre pamatam) je velmi fotogeneticky… Tiez mam niekde v archive fotku s lezcom tesne pri vrchu akurat ze lano mal z druhej strany… Tato tvoja je ovela krajsia.

  2. Dubák says:

    Jasne, je to na muriku. Ten strom mam odfoteny nespocetne krat… :-)

  3. Rena says:

    Pozrela som si film na Táloch. Zaujalo ma, ako ste robili animovaný film s deťmi. Je to veľmi zábavné. Je to výborný nápad na spoločne strávený víkend pre celú rodinu. Teraz som to videla prvý raz, ako sa to dá robiť. Netreba na to žiadnu náročnú techniku. :)

  4. Dubák says:

    Ahoj Rena, ano, naozaj je to velmi jednoduche, da sa to robit aj s jednoduchym kompaktom, staci, ked ma manualny rezim (kvoli tomu aby sa pri jednotlivych zaberoch automaticky nemenila expozicia). Vysledok je este omnoho lepsi, ked je fotak na stojane – potom to nie je take rozhrkane. Ale teraz nam aj celkom vyhovovala ta rozstrasena ¨drsnost¨, aspon to trosku pridalo na atmoske. Deti maju zo zaciatku sklony animovat prilis velke rozdiely medzi jednotlivymi zabermi – treba ich krotit a pustit im po chvilke vysledok… :-) Je to sranda.

Pridať komentár